Om oss

Inom Smålandsinredningar har vi tillverkat inredningar i snart 100 år och vi vet vad som krävs för att uppnå fulländning i både helhet och detaljer.

För att skapa rätt butiksinredning krävs kunskap och erfarenhet blandat med förmågan att lyssna på dina önskemål. Antingen har du en egen arkitekt eller vill att vi hjälper dig med någon bland våra noggrant utvalda samarbetspartners. Eller har du en egen idé? Vi har erfarenhet av alla former av samarbeten, oavsett förutsättningar har vi lösningen för dig.

Anpassa dig inte efter koncepten, låt koncepten anpassa sig efter dina förutsättningar. Din lokal ska bli din framtida marknadsplats. Butiksinredning är ett hantverk som inte är slutfört innan alla delar är på plats och monterade till en funktionell enhet. Det är i detaljerna du ser skillnaden.

Verksamhetsidé
Tillsammans med uppdragsgivaren, formulerar vi säljargumenten till en fysisk butik. En genuin butik som formas med rätt design och flexibilitet och som sedan skapas i vår småländska produktion.

Kärnvärden
Våra fyra kärnvärden är genuint, svensktillverkat, design och flexibilitet.

Varumärkeslöfte
Alla vi som jobbar på Smålandsinredningar vill utveckla genuina butiksinredningar. Vårt engagemang säkerställer en hög kvalitet på både material och utförande. Vi skapar design med rätt känsla, på både helheten och på detaljerna och har en stor flexibilitet från standard till kundanpassning av hela eller delar av butiksinredningar. Detta tillsammans med ett stort hantverkskunnande i produktionen ger en slutprodukt av hög kvalitet. Slutupplevelsen för våra uppdragsgivares kunder, är allt som betyder något.

Hypermodern datateknik och 2000-talets design och teknik har sin givna plats, men vi lutar oss samtidigt mot en hantverkskonst som vuxit fram genom århundranden i småländska snickares känsliga nävar. Smålandsinredningar är ett företag som står med ena benet djupt i den småländska myllan, samtidigt som det andra är på ständigt språng in i framtiden.

Vårt kontor ligger vägg i vägg med produktionen för snabba vändningar i processerna. Varje minut, varje timme, varje dag, året runt har vi en ständig länk mellan kontor och produktion för att finslipa de bästa lösningarna för just er butiksinredning.
Vår produktion har ett optimalt flöde genom hela fabriken.

Maskinverkstad
Vår maskinverkstad har bland annat tre stycken, fem axlade CNC maskiner och en kantlistmaskin.

Lackering
I vår lackering har vi flera stycken sprutboxar och en helautomatiserad anläggning.

Montering
I vår montering har vi 5 stycken monteringsstationer, där vi monterar ihop dina butiksinredningar.

Lager
I vårt lager tillhandahåller vi våra avtalskunders produkter, för snabba leveranser.