Vägen till din nya butik

Vem är ni? Vilka behov har era kunder? Vi vill veta vem ni är, vad ni står för. Vad ni har för försäljningsargument? Vad är ni bäst på? Vad kan ni bli bättre på? Vi vill veta allt! Vi tror på att en genuin butiksinredning skapas med engagemang och rätt kunskap om kunden. Ert varumärke är mer än produkter och tjänster. Vilka känslor vill ni förmedla? Processen till er nya butik har börjat…..

Konceptutveckling – Smålandsinredningar har en gedigen historia om butiksinredning och produktpresentationer samt mångåriga och nya samarbeten med ledande butikskedjor, varumärkesleverantörer och designbyråer. Att arbeta med alla möjliga material och använda de senaste CAD-systemen och visualiseringsprogrammen är något våra arkitekter och konstruktörer gör dagligen. Integrerade tillbehör såsom elektronik och belysning anpassas alltid efter just era önskemål.

Design – Unika exponeringslösningar eller hela butikskoncept har lika värde för oss. Beroende på att våra arkitekter och formgivare alltid har ett nära samarbete med kunden så blir processen för konceptutveckligen kort och effektiv. Korrekt information och tydlighet genom 3D-visualiseringar bidrar även till detta positiva resultat

Layout – Smålandsinredningar har ett modernt tänkande av att ta fram butikslayouter som förbättrar kundflödet i butiken. Vi vet hur man ger kunden en personlig upplevelse i just Er butik. Utseendet på butiken, sortimentet eller kunden har ingen betydelse, vi vet och kan. Våra projektledare har kunskapen för att ta fram säljdrivande layouter. Med hjälp av 3D-visualiseringar och planritningar hjälper vi Er att komma till beslut.

Produktion – Smålandsinredningars strategi är att alltid skapa tilltalande och funktionell inredning för Er, detta med hög kvalitet. En av våra styrkor är flexibiliteten och den korta tiden mellan beslut och produktion. Produktionen sker i Järnforsen i en modern, robotiserad maskinpark, fastän att vi har handpåläggning på de flesta av produkterna för att få en fulländad ”finish”. Hög kunskap genom lång erfarenhet, duktiga medarbetare och ett gott samarbete med underleverantörer gör att vi kan erbjuda en högklassig produktion i alla avseenden.

Leverans = Leveranssäkerhet – En självklarhet är att du ska få korrekt produkt i rätt tid. Smålandsinredningar har ett stort fokus på logistik ur ett större perspektiv och sköter därför logistikfrågor för flera av våra kunder. Engagerade medarbetare och effektiva system gör att vi kan erbjuda förstklassig logistik till alla slags kunder.

Montage – För att möta våra kunders behov av helhetslösningar erbjuder vi både egna montörer och även ett nätverk av duktiga samarbetspartners i hela Norden. Genom att använda kvalificerade montörer med lång erfarenhet och hög kunskapsnivå inom butiksinredning kan vi garantera att all montering utförs enligt överenskommen agenda. Er butik får ett slutresultat som motsvarar förväntningarna.

Färdig butik – Er butik är nu färdig och kunderna börjar strömma till er nya butik

Uppföljning – Blev allting som ni tänkt er? Kanske var det nåt i inredningen som ni var extra nöjda med, och vill komplettera med mer? Vi går igenom butiken tillsammans och ser så att inredningen håller den höga standarden som ni förväntade er. Sen finns vi kvar i bakgrunden och hjälper till när ni behöver vår hjälp igen.