Shop-in-shop

Smålandsinredningar hjälper er med ert nya shop-in-shop koncept.

Shop-in-shop är ett butikskoncept i minivariant, som är vad det heter. En mindre butik i butiken där varumärken på ett kraftfullt sätt exponerar sig till låg kostnad. Både den butik som upplåter platsen och den som hyr, tjänar på konceptet.

En shop-in-shop kan vara en hel avdelning i en butik med inredning som väggskåp, podier mm. Men det kan också vara ett snurrbart golvställ eller ett produktställ framme vid kassan. Vi har i decennier hjälpt kunder med deras shop-in-shop lösningar.

Med rätt formspråk, färger och material kan Smålandsinredningar hjälpa dig att ta fram er shop-in-shop lösning med hjälp av vår designavdelning eller med ditt eget designteam. Vi ser till att din exponering blir den bästa, i butikens hårda konkurrens om uppmärksamheten. Vi garanterar en tydlig profil som skapar mervärde för kunderna för ökad försäljning. Med egen produktion i Småländska Järnforsen har vi en helhetslösning för ditt koncept. Vi skapar en helhet utifrån detaljer och skapar glas, -akryl montrar, hyllsystem i plåt och/eller trä mm.

Shop-in-shop lösningar