Butiksinredning

Svensktillverkade butiksinredningar.

Vi har gjort genuin butiksinredning till kund sedan 1926. Smålandsinredningar hjälper er med era nya butiksinredning. Vi är en helhetsleverantör med egen produktion och designavdelning och kända för våra ”premium” butiksinredningar inom alla branscher. Eftersom vi vill att alla butiker skall få en bra butiksinredning har vi tagit fram tre olika alternativ.

Basic Interior butiksinredning

Basic Interior butiksinredning är ett prisvärt alternativ för det nystartade företaget eller butiken som vill börja lyfta sitt varumärke. Vi utgår från våra standard produkter med väggskåp, podier, kassadiskar, spårpaneler mm, men förändrar med detaljer och färger för att passa ert varumärke. Mindre designändringar kan göras och vi använder enklare materialytskikt som direktlaminat istället för lackerat. Vi kommer med tips och rekommendationer om montörer och leverantörer som kan komplettera inredning som till exempel belysning i tak. Basic Interior är anpassat för att kunna monteras på egen hand, utan montörer.

Premium Interior butiksinredning 

Premium Interior butiksinredning är ett alternativ där vi använder oss av både standard produkter och unikt framtagna designprodukter som framhäver och lyfter era produkter och varumärke till en ny nivå. Detta alternativ stramar åt butikens profilering och materialvalen blir mer sofistikerade. Vi lägger ner mer tid på design och detaljer på alla produkter. Vi kan koordinera med montörer, hantverkare och leverantörer.

Premium Plus Interior butiksinredning 

Premium Plus Interior butiksinredning är alternativet när hela inredningen ritas från grunden och designprocessen är en röd tråd genom projektet. Träfanér och lackerade ytor är givet. Er butiksinredning blir helt unik oavsett om ni väljer en klassisk eller ett topptrendigt utseende. Vi koordinerar med montörer, hantverkare och andra leverantörer som skapar er nya försäljningssuccé.

Alternativen är generella och skall ses som en vägvisning

 

Synsam flagship, Norrmalmstorg, Stockholm

Ett koncept av Studio Stockholm –  tillverkat och utvecklat av Smålandsinredningar,

 


Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är logo.jpg