Smålandsinredningar

Inom Smålandsinredningar har vi tillverkat inredningar i snart 100 år och vi vet vad som krävs för att uppnå fulländning i både helhet och detaljer. Rätt design är vad din butik kräver. Vår designavdelning hjälper er hela vägen. Sedan tar vår produktion över. Design och produktion i samspel.

 

För att skapa rätt butiksinredning krävs kunskap och erfarenhet blandat med förmågan att lyssna på dina önskemål. Antingen har du en egen arkitekt eller vill att vi hjälper dig med någon bland våra noggrant utvalda samarbetspartners. Eller har du en egen idé? Vi har erfarenhet av alla former av samarbeten, oavsett förutsättningar har vi lösningen för dig. Anpassa dig inte efter koncepten, låt koncepten anpassa sig efter dina förutsättningar. Din lokal ska bli din framtida marknadsplats. Butiksinredning är ett hantverk som inte är slutfört innan alla delar är på plats och monterade till en funktionell enhet. Det är i detaljerna du ser skillnaden.

Design och produktion i nära samverkan

Modern design och teknik har sin givna plats, men vi lutar oss samtidigt mot en hantverkskonst som vuxit fram genom århundranden i småländska snickares känsliga nävar. Smålandsinredningar är ett företag som står med ena benet djupt i den småländska myllan, samtidigt som det andra är på ständigt språng in i framtiden.

Vårt kontor ligger vägg i vägg med produktionen för snabba vändningar i processerna. Varje minut, varje timme, varje dag, året runt har vi en ständig länk mellan kontor och produktion för att finslipa de bästa lösningarna för just er butiksinredning.
Vår produktion har ett optimalt flöde genom hela fabriken.

Maskinverkstad
Vår maskinverkstad har bland annat tre stycken, fem axlade CNC maskiner och en kantlistmaskin.

Lackering
I vår lackering har vi flera stycken sprutboxar och en helautomatiserad anläggning.

Montering
I vår montering har vi 5 stycken monteringsstationer, där vi monterar ihop dina butiksinredningar.

Lager
I vårt lager tillhandahåller vi våra avtalskunders produkter, för snabba leveranser.

Categories: Uncategorized